Espanyol

El retorn cap a la realitat

Espanyol. La plantilla ha d’oblidar la dolorosa golejada contra el Wolves i concentrar-se en el repte de Zorilla. Guanyar el Valladolid situaria el conjunt castellà en lluita directa per evitar el descens

La ressaca de la golejada contra el Wolverhampton ha retornat a l’Espanyol cap a la realitat. Europa era un somni i la lliga és la que marcarà el destí del conjunt blanc-i-blau. Ara, la clau és esbrinar si el mal resultat al Vell Continent no té un efecte de contagi a la competició estatal. L’Espanyol no es pot permetre una ensopegada majúscula contra el conjunt de Sergio González. Ara mateix, els castellans són a set punts dels catalans. Una victòria a domicili dels deixebles d’Abelardo reduiria la distància fins als quatre punts i pressionaria els de Zorrilla. L’efecte contrari: un triomf local dispararia les possibilitats del Valladolid de fugir del descens i viure el tram final de lliga amb relativa calma i amb deu punts de distància sobre els blanc-i-blaus.

Pendents d’RDT

L’Espanyol té a les seves mans ficar un altre equip en aquesta espècie de play-off per evitar el descens on ara mateix només hi ha quatre integrants. El conjunt blanc-i-blau està acompanyat pel Leganés, el Mallorca i el Celta. Tots quatre estan separats per només dos punts. Vist amb perspectiva és un partit clau. Un duel directe per alimentar les possibilitats de salvació. Abelardo tornarà a treure en escena el seu teòric equip titular. Dijous només Wu Lei va brillar amb llum pròpia. El xinès va a més en cada partit i és una alternativa fiable per formar parella en atac a Zorilla. Ara mateix, l’atac és el que preocupa més l’Espanyol. Raúl de Tomás serà dubte fins a darrera hora per entrar en la convocatòria. El madrileny, far de la salvació amb els seus quatre gols en quatre partits, és un element diferencial per als blanc-i-blaus. Abelardo es debat entre forçar la seva participació o bé aguantar una setmana més per evitar la seva recaiguda. No té cap trencament fibril·lar, però fer-lo jugar abans de temps podria ser contraproduent. Les hores vinents seran decisives per calibrar quin grau de millora presenta la seva recuperació. L’esperança és el bon rendiment que va donar l’equip sense el punta sobre la gespa del Pizjuán. Però és evident que el pitxitxi és un element diferencial per a l’Espanyol i que no se’n pot prescindir amb facilitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)