Espanyol

Contundents contra el racisme

Xenofòbia. L’Espanyol prendrà mesures contra el seguidor que va insultar Adama Traoré durant el transcurs del duel de dijous contra els Wolves. El jove ha estat detingut per la policia anglesa, que l’ha interrogat pel seu comportament

El partit de dijous contra el Wolverhampton va tenir una dolorosa lectura esportiva en forma de golejada però també ha tornat a vincular el nom de l’Espanyol al racisme. Fa unes setmanes van ser dotze aficionats que van insultar el jugador de l’Athletic Club Iñaki Williams, i dijous li va tocar el rebre al jugador de l’Hospitalet de Llobregat Adama Traoré. La policia anglesa va localitzar un aficionat de l’Espanyol, de 24 anys, que va ser expulsat de la grada i detingut posteriorment acusat d’abús racial. El personatge en qüestió proferir crits racistes i el gest del mico contra el futbolista del Wolverhampton. El jove seguidor va ser interrogat per la policia i segons indica Pericos Online es tractaria d’un seguidor de 24 anys, natural de Barcelona, de professió advocat i no vinculat a cap grup d’animació. De fet, l’incident es va produir en una zona on hi havia familiars i amics dels futbolistes de l’Espanyol. Tota l’escena va ser captada per les imatges de l’estadi i el club blanc-i-blau ha treballat en la seva identificació immediata.

D’altra banda, tres seguidors blanc-i-blaus van ser objecte d’una agressió després de sortir de l’estadi del Wolves. Eren tres seguidors que no formen part de cap grup d’animació. La més perjudicada va ser una dona de 45 anys que va rebre l’agressió d’uns encaputxats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)