Espanyol

Naufragi que allunya la permanència

Espanyol. Els blanc-i-blaus perden un duel clau a Pucela i queden tocats. Els catalans han jugat més d’una hora amb inferioritat numèrica per l’expulsió de David López (24’)

Mala peça al teler. L’Espanyol ha acusat la dura golejada de l’Europa League i ha traslladat el seu deficient estat d’ànim a la lliga. El duel era clau. Estava en joc més que tres punts per ficar en la lluita per la salvació al Valladolid. La jugada ha sortit nefasta. Els castellans, que no guanyaven a casa des del novembre, han aconseguit un valuós triomf en el tram final amb gols de Sandro i Sergio Guardiola. Embarba ha retallat distàncies en el temps afegit, de penal, però no hi havia temps per més.

L’Espanyol ha començat a ensumar la derrota amb l’expulsió de David López per doble groga. Era el minut 24 i els blanc-i-blaus estaven obligats a fer un sobreesforç. La derrota col·loca els catalans a cinc punts de la permanència i el Valladolid ja es posa a una distància de 10 punts a manca de 13 jornades per acabar la lliga. Un pas enrere de l’Espanyol que ha fet un partit molt discret, tot i l’expulsió, i amb molt poc espurna competitiva. Tocarà fer revifar la flama: la propera estació davant l’Atlético de Madrid a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)