Espanyol

L’Espanyol acomiada d’Europa amb una victòria

Europa League. Un hat-trick de Calleri ha servit els blanc-i-blaus per tancar la seva participació continental amb un triomf dolç per carregar-se d’autoestima per a la lliga

L’Espanyol ha tancat el seu periple per Europa amb una victòria. Un premi dolç per rearmar la moral blanc-i-blava que té en l’horitzó de la lliga el seu veritable camp de batalla. Avui era un duel per no prendre mal i no sortir tocat. Aquest repte s’ha aconseguit. Qui menys qui més ja sabia que remuntar l’eliminatòria era una utopia després del 4-0 encaixat a l’anada a Wolverhampton. El duel ha estat carregat d’alternatives en el marcador. Calleri ha avançat els locals amb un gol al quart d’hora. Una diana que ha il·luminat l’esperança de veure un partit èpic. El conat de remuntada ha quedat avortada pel gol d’Adama Traoré al minut 21. A partir d’aquí, els catalans han buscat acabar el partit amb un bon sabor de boca. Calleri ha tornat a avançar, de penal, a l’Espanyol. Doherty ha restablert l’empat. Neto ha fallat un gol cantat a porteria buida i Calleri ha tancat el partit amb el seu tercer gol de la nit. L’argentí, amb només una diana en lliga, s’ha vestit de golejador amb un partit de gran efectivitat i que, de ben segur, li donarà forces de cara al campionat domèstic. Aquí es troba el veritable camp de batalla de l’Espanyol. Primera estació davant l’Atlético de Madrid diumenge al RCDE Stadium.