Espanyol

Confiança en una millora defensiva del col·lectiu

Espanyol. Els blanc-i-blaus continuen sent l’equip que més encaixa de tota la lliga; ha concedit, de mitjana, prop d’una quinzena de xuts del rival en els últims quatre partits

El darrer mes per a l’Espanyol ha estat fatídic: de les grans esperances que van donar els resultats contra equips grans a partir de l’arribada d’Abelardo i la del golejador Raúl de Tomás a ser descavalcat de la copa, l’Europa League i la tornada a defectes del passat. En els darrers quatre partits, l’Espanyol s’ha tornat a mostrar vulnerable, i un cop millorada la faceta ofensiva, al darrere. L’equip ha encaixat deu gols en els quatre enfrontaments, però, a més, amb una sensació notable de vulnerabilitat: és dels equips que més oportunitats concedeixen al rival.

El Valladolid, segons dades de Sofascore, en el darrer precedent en la lliga va xutar 21 vegades a l’equip d’Abelardo. En total, i de mitjana en els quatre últims enfrontaments, els rivals de l’Espanyol xuten unes quinze vegades per partit. “Últimament hem fet partits amb una bona competència [defensiva]”, va dir ahir Leandro Cabrera, membre de la rereguarda: “Però també, de sobte, hem tingut algunes llacunes que paguem molt cares. Si desconnectem una mica, ho paguem. Però a la vegada crec que hem passat moltes coses i ara tot està més que après. Hi ha molta il·lusió i ganes que arribi diumenge [pel partit de demà]”, va assenyalar l’uruguaià. De fet, el diagnòstic que fa la plantilla és de solidesa en general però de desconnexions puntuals: “Hem parlat molt [sobre les llacunes] aquesta setmana. I estem convençuts més que mai que lluitarem fins al final”, va explicar el jugador.

LES REACCIONS

Competim millor tot i que sovint tenim algun tipus de llacuna. Hem parlat molt aquesta setmana i ho tirarem endavant
Es tracta de no donar res per perdut, guanyar batalles i fer el que calgui per guanyar
Leandro Cabrera
defensa de l’espanyol
Sempre es pot millorar. Tots ens esforcem, però si hi ha algú que es conforma o s’estanca la resta et supera per la dreta

Desestimat el segon recurs per David López

El Comitè d’Apel·lació també ha tombat el recurs que va presentar l’Espanyol per la primera de les dues targetes grogues que va veure David López contra el Valladolid i el defensor es perdrà el partit de demà contra l’Atlético. El conjunt blanc-i-blau ja va demanar al Comitè de Competició una revisió de l’acció i davant la negativa ho va intentar amb Apel·lació, que li ha denegat igualment la possibilitat. L’òrgan es basa en el fet que no s’han aportat proves suficients que descarreguin de l’acció el jugador. D’aquesta manera, David López serà baixa en el partit contra l’Atlético de Madrid. El terrassenc, que és imprescindible per a Abelardo, havia tornat darrerament a l’equip després d’uns problemes físics i ara tornarà a ser baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)