Espanyol

Concentració d’urgència per a la salvació

Espanyol. Els blanc-i-blaus marxen avui per fer una estada de dos dies per trencar la rutina i afermar els conceptes d’Abelardo

A sis punts de la salvació, sense la possibilitat de reforçar la plantilla i amb la carta del canvi d’entrenador gastada dues vegades, l’Espanyol necessita reformar-se interiorment per aconseguir la permanència. És per això que l’equip blanc-i-blau viatjarà avui a Torremirona per fer una petita estada de dos dies (fins divendres al migdia) en què l’equip estarà concentrat.

L’objectiu d’Abelardo és trencar la rutina de l’equip i afermar els seus conceptes després d’una sèrie de quatre partits en què l’equip només ha sumat dos punts. El partit a casa contra l’Alavés d’aquest diumenge i la sèrie que continua posteriorment (a Getafe, contra el Llevant i al Villamarín contra el Betis) seran decisius per veure amb quina distància respecte a la salvació encarrilarà l’Espanyol l’últim mes i mig de competició, en què s’enfrontarà a rivals directes però també a equips de competició europea.

CALENDARI

Els propers quatre partits seran decisius per a la temporada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)