Espanyol

Wu Lei ja és a casa per començar la quarantena

Espanyol. El jugador xinès assegura a l’afició blanc-i-blava que està bé i que li han desaparegut els símptomes del coronavirus

Wu Lei és un dels sis membres de la primera plantilla del RCD Espanyol afectats pel coronavirus. Ho van confirmar ahir la Federació Xinesa de Futbol i el mateix jugador, amb un missatge enviat a l’afició blanc-i-blava a través d’un vídeo. “Com ja sabeu, estic infectat per la Covid-19. Ja soc a casa meva per començar la quarantena. Mentalment estic bé, fort, i els símptomes gairebé han desaparegut. M’han fet unes proves als pulmons i un TAC. Els resultats són molt bons. No hi ha cap problema”, assegura. Wu Lei també agraeix el suport dels espanyolistes i demana que tothom prengui consciència de la gravetat del moment: “Encara no hem vençut. Per això, heu de seguir les indicacions sanitàries: renteu-vos les mans sovint i no sortiu de casa”.

L’Espanyol, per la seva banda, no confirma ni desmenteix la notícia. “Per respecte a la intimitat i a la informació mèdica, el club no farà públics els noms de les persones afectades”, manifesta en un comunicat. Per altra banda, informa que “quatre dels sis afectats per la Covid-19 de la primera plantilla ja han rebut l’alta mèdica i han començat el període de quarantena de quinze dies”, i que “els altres dos, presenten símptomes lleus i evolucionen favorablement”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)