Espanyol

L’Espanyol crea una xarxa solidària

Espanyol. El club oferirà un servei d’acompanyament als socis majors de 75 anys i als que tinguin abonament a la zona de discapacitats de l’RCDE Stadium

L’Espanyol oferirà una xarxa de serveis d’acompanyament als socis majors de 75 anys i als socis amb abonament a la zona de discapacitats de l’RCDE Stadium. El projecte consisteix a formar parelles de socis en aquesta època de crisi. És a dir, que un soci major de 75 anys o un soci amb discapacitat que requereixi ajuda, tingui un altre soci per assistir-lo. La persona que vulgui participar d’aquesta iniciativa, haurà de viure a la mateixa localitat o a prop dels socis que necessitin assistència. Així els socis més vulnerables podran gaudir d’un servei d’acompanyament telefònic, així com també, si ho necessiten, fer-los arribar productes de primera necessitat alimentaris i farmacèutics per evitar que hagin de sortir de casa.

Qui vulgui participar ho ha de fer mitjançant el correu electrònic marketing.social@rcdespanyol.com (habilitat per a gent gran) Aquest col·lectiu de socis i sòcies podrà posar-se en contacte amb el club per tal de sol·licitar l’ajuda esmentada. En el mateix correu s’ha d’especificar número de soci, nom i cognoms, telèfon i localitat de residència.

Aquest projecte solidari s’ha fet amb la col·laboració de la Fundació RCDE, els Voluntaris RCDE i la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)