Espanyol

Pericos il·lustres per elevar la moral

Espanyol. L’Espanyol ha engegat, des de fa quatre dies, una sèrie de píndoles audiovisuals on apareixent significats personatges de l’entitat barcelonina

  • John Lauridsen ha estat l’últim il·lustre periquito que ha enviat un missatge d’ànim. RCDE.
  • VÍDEO: John Lauridsen parla des de Dinamarca.

L’Espanyol ha engegat, des de fa quatre dies, una sèrie de píndoles audiovisuals on apareixent il·lustres personatges de l’entitat i exjugadors amb el propòsit de donar un missatge d’ànim i força a tota l’afició blanc-i-blava en aquests moments de confinament causat per la pandèmia del COVID -19. Entre els cèlebres seguidors blanc-i-blaus es troben destacats ex-futbolistes, artistes, esportistes, acadèmics amb una característica comuna: el seu amor per l’Espanyol.

Avui ha estat el torn de John Lauridsen, el mític jugador danès que va vestir la samarreta del club barceloní a finals dels anys vuitanta. Altres protagonistes d’aquest espai han estat el músic Pep Poblet; l’ambaixador esportiu de l’entitat i pilot d’skeleton, Ander Mirambell i l’ex capità Sergio García.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)