Espanyol

Trucada solidària

Espanyol. David López s’interessa per la situació de Guillermo Casal, soci número 1 de l’Espanyol, i el fidel seguidor ha qüestionat el capità pel futur de la competició

  • Moment en què David López truca el soci número 1 de l’Espanyol, Guillermo Casal. RCDE.
  • VÍDEO: David López truca al soci número 1 de l'entitat

L’Espanyol ha difós aquest matí un vídeo on es veu a David López trucant al soci número 1 del club, Guillermo Casal. El capità de l’Espanyol s’interessa per la situació del soci més antic de l’entitat i com està vivint la dura situació de confinament i com es troba de salut. Guillermo Casal és pare de l’ex tennista Sergio Casal que va formar una mítica parella de dobles amb Emilio Sánchez Vicario a finals dels vuitanta i principis dels noranta.

Guillermo ha parlat de la seva situació personal però també ha qüestionat a David López pel futur de la competició i què passarà amb l’Espanyol. “Estem pendents de com reprendrem la lliga”, li ha respost David López.

Aquesta trucada s’emmarca dins de la campanya per no deixar sols els socis més vulnerables, els majors o aquells que tenen alguna mena de capacitat disminuïda per pal·liar els efectes d’aquesta crisi. Es tracta d’una xarxa de serveis d’acompanyament als socis i sòcies majors de 75 anys i als socis i sòcies i/o amb abonament a la zona de discapacitats a l’Estadi. En col·laboració amb la Fundació RCDE, els Voluntaris RCDE i la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol, els socis més vulnerables poden gaudir d’un servei d’acompanyament telefònic, així com també, si ho necessiten, fer-los arribar productes de primera necessitat alimentaris i farmacèutics per evitar que hagin de sortir de casa. El projecte consisteix a formar parelles de socis, per la qual un soci voluntari ajuda un altre major de 75 anys o amb discapacitat que requereixi ajuda amb la condició que tots dos visquin a la mateixa localitat o a prop. Mitjançant el correu electrònic marketing.social@rcdespanyol.com es pot sol·licitar l’ajuda esmentada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)