Espanyol

Diego López: “Estem responent amb responsabilitat”

Espanyol. El porter assegura que la plantilla blanc-i-blava treballa dur, tot i el confinament

El porter, i capità, de l’Espanyol Diego López considera que la plantilla blanc-i-blava està responent de manera responsable a la crisi del coronavirus. “El grup està responent amb responsabilitat” ha respost a una entrevista als mitjans del club. “Tots treballem molt dur per tornar en les millors condicions”, hi ha afegit.

El gallec ha destacat també que el cos tècnic “ha organitzat molt bé la feina” perquè l’impacte físic “sigui el mínim possible” quan toqui tornar a la feina. “Ens ha canviat molt la vida a tots, però cal adaptar-se el més ràpid possible”, ha subratllat.

Diego López, a més, ha comentat que el vestidor blanc-i-blau manté el contacte: “No perdem les relacions personals. Això també ens ajuda a portar millor el dia a dia.” D’altra banda, el porter ha confessat la seva preocupació per la pandèmia. “És molt seriós, està provocant moltíssimes morts arreu del món. Més que mai, cal estar junts i ser positius. Amb la unitat podrem tirar endavant. Envio un missatge d’ànim per als periquitos i per a tots”, ha comentat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)