Espanyol

L’Espanyol torna a la feina

Espanyol. Els futbolistes blanc-i-blaus trepitgen, dos mesos després, la Ciutat Esportiva. Els primers a estrenar-se: Javi López, Melendo, Dídac Vilà, Calero, Embarba i Raúl de Tomás

L’Espanyol ha iniciat la seva desescalada particular amb un objectiu final: evitar les brases del descens en un tram final de lliga amb 11 jornades que es jugaran en poc més de trenta dies. La primera pedra s’ha començat a ficar aquest matí on els primers jugadors han començat a arribar a la Ciutat Esportiva Dani Jarque a les nou del matí. Els debutants han estat Javi López, Melendo, Dídac Vilà, Calero, Embarba i Raúl de Tomás. Les sessions d’entrenaments, en aquest primer tram, segueixen el protocol sanitari marcat per la lliga. Futbolistes entrenant-se individualment i amb distàncies de seguretat en els diversos camps de la ciutat esportiva i al gimnàs.

Els deixebles d’Abelardo s’estan dividint en torns i grups de vuit futbolistes des de les 9 del matí fins a les 16.30 de la tarda. El tècnic asturià ha seguit les evolucions dels seus futbolistes i, en aquestes primeres setmanes, el més important és que els jugadors no tingui cap contratemps en forma de lesió. En aquestes dues primeres setmanes el treball de prevenció serà clau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)