Espanyol

Klopp vigila Cabrera

Espanyol. El central uruguaià seria un dels candidats a reforçar la defensa del Liverpool davant la marxa de Dejan Lovren

L’Espanyol ha retornat aquest matí als entrenaments amb una missió clara: seguir a primera. Tot i això, molts equips estan pendents del desenllaç final de la lliga per anar a pescar en cas de descens.

El rotatiu anglès ‘Liverpool Echo’ assenyala en la seva edició d’avui que Leandro Cabrera seria l’escollit per reforçar la defensa ’red’ la propera temporada. El rotatiu afirma que el tècnic del Liverpool, Klopp, el considera un relleu idoni davant la marxa de Dejan Lovren a més a més, el rotatiu anglès posa l’accent en què un descens facilitaria la sortira de l’uruguaià. Cabrera ha arribat a l’Espanyol en el mercat d’hivern a canvi de 9 milions d’euros de traspàs al Getafe. De Cabrera remarca el diari que “pot representar una opció més consistent que el propi Lovren, amb l’avantatge afegit que pot treure la pilota jugada des de darrere”.

El central de l’Espanyol no és l’únic que té en la lliga Klopp que també apunta els noms de Zagadou (Borussia Dortmund), Tanguy Kouassi (PSG) i Zou Feddal (Betis).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)