Espanyol

Jaume Bartrés: “Hauríem d’entrenar un mínim de sis setmanes abans del retorn”

Espanyol. El preparador físic considera que cal un període de pretemporada abans que es disputin els onze partits que queden

Jaume Bartrés, el preparador físic del RCD ESpanyol, considera que cal un mes i mig abans del retorn a la competició. “Normalment, una pretemporada són sis setmanes, amb alguns amistosos. Hauríem de tenir, com a mínim, aquest marge de temps”, ha manifestat aquest matí als mitjans del club blanc-i-blau. “Ens adaptarem i mirarem que els jugadors arribin de la millor manera possible als onze partits que queden. És un repte”, hi ha afegit.

Bartrés ha valorat l’estat de forma de la plantilla que entrena Abelardo Fernández. “S’han adaptat a la nova situació: entrenar en diferents espais, canviar-se a casa... Malgrat les dificultats, han tornat en bon estat de forma. Estem contents del resultats dels test, mèdics i físics, que els estem fent. Ara veurem com s’adapten al futbol”, ha explicat.

Preguntat per com ha dissenyat el pla d’entrenaments, el preparador físic ha reconegut les dificultats que ha trobat: “És difícil programar la feina, perquè nos saps quan tornarà la competició. Després d’una aturada de dos mesos, els jugadors han fet unes activitats específiques. Ara mirem d’adaptar-nos al col·lectiu i a les característiques de cada jugador. No hi havia precedents d’una situació així, no sabíem la reacció que tindrien els nois. Cadascú ha reaccionat a la seva manera”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)