Espanyol

Embarba: “Trobarem a faltar molt l’afició”

Espanyol. El davanter madrileny lamenta no poder jugar sense l’ajuda de la graderia

En declaracions als mitjans del RCD Espanyol Adrián Embarba ha assegurat que ell i els seus companys enyoraran l’escalf de l’afició blanc-i-blava quan es reprengui la lliga. Aquestes han estat algunes de les seves frases:

El retorn: “Tenia ganes de ajuntar-me amb els companys, sentir-me futbolista, d’entrenar, de la rutina del dia a dia, després de tants mesos a casa. Mai t’imagines que hagi de passar una cosa així.

Risc de lesions: “He tornat als entrenaments amb ganes i il·lusió, tot i que vigilant de no lesionar-me. Volem tornar a jugar, a agafar el ritme, a tenir el millor nivell, però preocupant-nos de la salut, que no hi hagi lesions”.

Jugar sense públic: “És una sensació estranya i difícil. Trobarem a faltar molt els seguidors perquè estaven demostrant que ens donaven molt suport. Ens ho deixarem tot, l’equip està molt compromès. Volem que la nostra afició estigui orgullosa.”

El confinament: “Hem estat en contacte i hem treballat dur. Això ens ha permès tornar amb un bon nivell físic. El més dur ha estat estar allunyat de la família.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)