Espanyol

El minut Jarque desafia el silenci

Espanyol. L’Espanyol està treballant per mantenir el tradicional aplaudiment a l’etern capità en els partits que jugarà com a local mitjançant algun efecte sonor o d’ambientació

El RCDE Stadium té un dels rituals més màgics del món del futbol. El minut 21 és, des de fa més de deu anys, una tradició inesborrable en els partits que juga l’Espanyol com a local. Un minut de comunió on tota l’afició aplaudeix en memòria de l’etern capità: Dani Jarque. Així es rendeix tribut a qui va portar el dorsal 21 amb honor. Ara aquests aplaudiments es poden silenciar per la pandèmia de la COVID-19 que silenciarà els estadis per l’absència d’aficionats.

L’Espanyol, segons ha avançat RAC-1, està treballant per solucionar aquest problema i estudia diverses accions per mantenir el tradicional homenatge del minut 21. La manera en què es portarà a terme encara no està definida i l’entitat barcelonina ho ha de consensuar amb els protocols de LaLiga. Ara mateix, la patronal encara no ha enviat als clubs quins seran els mecanismes a seguir pel que fa a ambientació en aquests mesos d’estadis sense públic. Unes mesures planificades al mil·límetre des d’abans del partit, durant i en el descans. Tot i això, el club treballarà amb insistència per mantenir aquesta tradició i, de retruc, donar alguna mena d’ambientació i sensació als seus futbolistes de jugar com a local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)