Espanyol

Corchia: “Em sento bé”

Espanyol. El lateral de l’Espanyol afirma que es troba totalment recuperat de la seva operació al menisc i disposat a entrenar-se amb el grup. “El confinament m’ha permès recuperar-me bé”

Sébastien Corchia no ha tingut gaire sort en la seva etapa a l’Espanyol. El futbolista francès va arribar, aquest estiu, cedit del Sevilla amb una opció de compra de tres milions d’euros. Les seves aparicions han estat esporàdiques i el 14 de desembre va passar per la sala d’operacions a causa d’un problema al menisc del genoll dret que arrossegava de fa temps. “Em vaig recuperar bé de la meva lesió, vaig fer una operació al menisc extern a mitjans de desembre. Va durar un temps perquè em van suturar el menisc en lloc de treure-ho, cosa que em permet no fer-me mal al genoll durant la resta i és fantàstic”, ha explicat el francès en una entrevista a Le Petit Lillois. “Avui em sento bé i el confinament m’ha permès recuperar-me bé. Allà estic disposat a reprendre gradualment l’entrenament amb el grup, cosa que és molt bona perquè aquí hem reprès al centre amb totes les normes de seguretat”, ha explicat sobre les seves ganes de tornar a entrenar-se amb la resta dels seus companys. Ara mateix els jugadors no té fitxa federativa perquè la seva lesió era de llarga durada. Però l’aturada de la lliga pot capgirar la situació. De fet, el jugador té el compromís de l’Espanyol de tenir l’alta federativa quan estigui en disposició de jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)