Espanyol

Víctor Sánchez: “Si ens salvem, serà una gesta que recordarem molt de temps”

Espanyol. El blanc-i-blau considera que l’aturada ha permès “sortir del bucle negatiu” al vestidor

Víctor Sánchez ha repassat l’actualitat en clau blanc-i-blava, aquest matí, en una roda de premsa telemàtica. Aquestes han estat les seves respostes:

Com està l’equip?: “Millor que quan vam arribar, després de l’aturada. Anem agafant el to. Hem treballat bé des de casa, gràcies a la bona feina del cos tècnic.”

Entrenaments en grup: “Trobava a faltar poder fer un onze contra onze. Ha anat bé recomençar a poc a poc, però el que tots volíem era treballar junts.”

Estat físic de l’equip: “Estarem millor quan comenci la lliga. Haurem agafat més ritme físic i resistència. Potser hem patit més nosaltres que la resta d’equips la pandèmia, pels contagiats que hem tingut a la plantilla. Però ens hem d’adaptar.”

Cal demanar a Laliga més equitat?: “Pensem sobre tot en el partit contra l’Alavés i, després, pensarem en el següent. Som una plantilla àmplia, no seran onze jugadors només els que juguin”

Mentalment, ha anat bé començar de zero: “Ens ha ajudat desconnectar i fer coses que no estem acostumats. Per pensar, per allunyar-nos de la realitat d’un any dur.”

Cinc canvis: “No beneficia ni perjudica a ningú. És important, això si, com es gestioni. Servirà per dosificar i, si s’usa bé, pot beneficiar molt.”

Sense públic: “Ens perjudica jugar sense públic. A casa, la nostra gent ens dona molt. Som conscients que la competició està desvirtuada en aquest sentit. Però les circumstàncies obliguen i mirarem de sobreposar-nos.”

Jugar a la una el mes de juny: “Són els horaris que ha decidit Laliga. Veurem si es podrà jugar en aquest horari de migdia, per la calor. Tindrem horaris diversos i ens haurem d’adaptar.”

Tornen tranquils a la competició?: “Tornem amb la responsabilitat de saber que estàvem fent un any dolent, però sabent que tenim marge per canviar-ho i aconseguir una salvació que ens donaria una gran alegria.”

Com es lluita contra el record de Pamplona?: “Cadascú hi ha pensat molt i hi ha donat voltes. Hem murat vídeos i hem analitzat la situació. Hem sortit del bucle negatiu i esperem que ens ajudi a començar amb bon peu. ”

Com estan els compamys afectats per la covid?: “Ho han passat malament i han estat molt de temps aturats. Alguns estan una mica millor que els altres. Tant de bo això no repercuteixi en el resultat dels partits.”

La salvació és el repte més important de la seva carrera: “Si, podria ser. Perquè tenim molt pocs punts. Si ho aconseguim, serà una gesta que recordarem molt de temps.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)