Espanyol

Diego López: “L’estrella de la meva vida és la meva dona”

Espanyol. El porter blanc-i-blau mostra el seu costat més personal a #MiEstrella, una acció impulsada conjuntament pel club i Estrella Damm

  • VÍDEO: La conversa entre Diego López i Fede Segarra.

L’Espanyol i Estrella Damm han impulsat conjuntament la iniciativa #MiEstrella, que mostra el costat més personal dels futbolistes blanc-i-blaus, més enllà del futbol. El primer protagonista ha estat el porter, i capità, Diego López que, en conversa amb el director de comunicació i relacions externes d’Estrella Damm, Fede Segarra, s’ha sincerat.

Aquestes són algunes de les frases del veterà futbolista gallec:

El futbol: “M’ho ha donat tot. HI jugo des dels 12 anys i, com a professional, des dels 18 anys. És la meva forma de vida i la meva passió. Tinc la sort que la meva passió és la meva professió.”

Consell a un jove que vulgui jugar a futbol: “Que no s’ho prenguin com a l’únic objectiu. Que disfrutin del joc i dels companys. Jugar com a professional exigeix molt esforç i molta dedicació.”

La família: “He tingut la sort de criar-me en una família que m’ha inculcat uns valors de treball, esforç, humilitat i sacrifici, que segueixo a dia d’avui. La meva dona, Iria, és l’estrella de la meva vida. Fa mot que ens coneixem. M’ha donat tres filles i cada estem més enamorats.” Damm l’ha obsequiat amb una caixa d’Estrella Damm, que li ha estat enviada a través de l’e-commerce de la cervesera (shop.damm.com).

Salutació final: “Estem en una situació difícil, i vull enviar una salutació a tots els periquitos i a la societat en general. Tots junts sortirem endavant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)