Espanyol

Javi López: “Tenim l’oportunitat de fer història”

Espanyol. El defensa, i capità, blanc-i-blau assegura que la salvació que busca el seu equip en les onze jornades que resten és “el repte més gran” que ha hagut d’afrontar des que va arribar

Després de l’entrenament d’aquest migdia, Javi López ha comparegut en roda de premsa per repassar l’actualitat blanc-i-blava. El defensa ha respost les preguntes que la premsa ha enviat telemàticament. Aquestes són les seves respostes:

La salvació: “És el repte més difícil que he hagut d’afrontar des que vaig arribar a l’Espanyol. És un moment per fer història. La il·lusió que tenim per girar la situació podrà amb tot.”

El partit de dissabte: “No ens plantegem no puntuar. En el vestidor no parlem d’onze partits, només pensem en un partit. Ara és el de dissabte. Intentarem que els tres punts es quedin a casa.”

Força mental: “El nostre és un vestidor dur. La societat, en general, ha fet un exercici de responsabilitat coma conseqüència d’aquest confinament. La pandèmia només ha fet més forta la societat. I a nosaltres.”

Horaris: “Quan has de jugar tres partits en set dies i el rival té 24 hores més de descans, es nota moltíssim. Però ens hem d’adaptar als horaris. no pot servir-nos d’excusa.”

Públic als estadis: “Seria injust que en uns estadis entrés public i en altres no. Alguns equips jugarien amb avantatge. El govern espanyol ho ha de deixar ben clar.”

En què ha de millorar l’espanyol?: “Hem de ser un equip. La dinàmica era negativa, hi havia nervis. Els dos mesos d’aturada ens han servit per canviar la mentalitat.”

Tenen més gana que mai?: “Sense dubte. Ha canviat alguna cosa en l’equip. L’aturada ha vingut bé i dissabte es veurà. Dissabte podem demostrar l’ambició que diem que tenim.”

Renovació: “El club sempre m’ha demostrat la seva confiança. Ara mateix, però, tenim un repte tant important que no toca parlar de temes individuals.”

L’Alavés: “És un equip endreçat, amb una baixa important al davant, com és Joselu. Però tenen jugadors de garanties, com ara Lucas.”

Els companys que han passat el coronavirus: “Ja estem tots en un mateix nivell. Però em preocupa com respondrà el seu cos amb l’exigència dels partits.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)