Espanyol

Les mesures de compensació

Espanyol. El club blanc-i-blau ha presentat quatre alternatives per compensar els seus abonats i socis per la prohibició d’assistir a l’estadi per la pandèmia de Covid-19

L’Espanyol va anunciar fa unes setmanes la seva intenció de compensar els seus abonats per l’absència de públic a causa de la pandèmia de Covid-19. Ara mateix, si res canvia, els blanc-i-blaus jugaran els últims sis partits de la temporada a casa sense públic, tot i que, depenent de la desescalada, es podrien jugar els últims partits a casa amb un terç de la capacitat del RCDE Stadium. Més enllà d’això, el club ha articulat diverses mesures compensatòries perquè el soci triï la que més li convingui, però en tot cas, de manera excepcional i com a compromís cap a tots ells, l’Espanyol els renovarà el carnet de soci per a la temporada 2020/21 sense cap cost, com ja havia anunciat fa dues setmanes. Aquest procés es farà automàticament, sense que els socis hagin de fer cap tràmit.

A banda d’això, el club ofereix des d’ahir quatre maneres de compensar els seus abonats: pagament a compte de l’abonament de la temporada vinent, invitacions d’entrades a un tercer amb sis entrades individuals, targeta moneder per gastar en productes de l’Espanyol o reemborsament per a les persones que estan en situació d’atur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)