Espanyol

Melendo: “Tenia unes ganes enormes de tornar”

Espanyol. El mig blanc-i-blau destaca la bona adaptació de l’Espanyol en aquesta tornada i ja té el cap a Getafe. “Ara ja pensem en el partit de dimarts, un duel molt difícil”

Óscar Melendo ha parlat pels mitjans del club. El mig blanc-i-blau va ser titular en el partit d’ahir davant de l’Alavés. “Teníem ganes de guanyar aquest partit, perquè feia molt temps que estàvem confinats”, ha explicat el futbolista que ha afegit. “Tenia unes ganes enormes. L’objectiu era guanyar i ho hem aconseguit. És veritat que ens hem quedat amb un jugador més però hem buscat la victòria. Hem fet un partit molt complet. Feliç per la victòria”.

Melendo ha explicat com va ser el guió del partit. “Teníem les idees clares: jugar cap endavant i, en defensa, ser un equip sòlid. Ara ja pensem en el partit de dimarts que serà un duel molt difícil. És un partit molt important”, advertia el jugador de Sant Adrià del Besòs que també es felicitava per la bona adaptació al fet de jugar sense públic. “Vam fer tres partits d’entrenament per adaptar-nos a jugar sense públic. Encara que l’afició no estigui amb nosaltres, els missatges que ens transmeten ens donen ànim”.

Ara els blanc-i-blaus estan a tres punts de la permanència en una jornada rodona amb derrotes del Mallorca, Celta i Leganés. Avui, els blanc-i-blaus estaran atents al duel entre el Madrid i l’Eibar. Una victòria del conjunt blanc deixaria els bascos a una distància de quatre punts dels blanc-i-blaus amb cinc equips: Espanyol, Leganés, Mallorca, Celta i Eibar separats només per quatre punts. I és que ara mateix, la lluita per la permanència, sembla ser una carrera de cinc participants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)