Espanyol

Cabrera hi posa el picant

Espanyol. El central va abandonar, de manera abrupta, el Getafe aquest gener per fitxar per l’Espanyol. Demà tornarà a l’Alfonso Pérez

Leandro Cabrera (Montevideo, Uruguai, 1991) va arribar aquest mercat d’hivern a l’Espanyol. El club estava en plena revolució de fitxatges. Una mesura de contenció per reforçar l’equip amb la missió d’evitar el descens. Els blanc-i-blaus van pagar 9 milions d’euros al conjunt madrileny per adquirir els serveis de Cabrera. El central tornarà demà a l’Alfonso Pérez. Un estadi on fa uns mesos era una referència indiscutible per a José Borbalás i ara ho és per a Abelardo, que l’ha convertit en indispensable a l’eix.

El retorn serà estrany per a Cabrera. El futbolista va abandonar un equip que lluitava per entrar a la Champions per un altre que lluita per no acabar a segona divisió. L’Espanyol es va moure amb celeritat per tenir l’uruguaià i va pagar la clàusula del futbolista de manera íntegra dipositant la quantitat a la seu de la LFP. Res de negociar. De fet, tot es va portar amb discreció fins a l’extrem que, quan s’estava dipositant el pagament, Cabrera estava jugant el seu últim partit amb el Getafe. Era el divendres 17 de gener. Els madrilenys van guanyar el Leganés per 0-3 a Butarque i el defensa va obrir la llauna. Hores després enfilava el camí cap a Barcelona. Demà tornarà a Getafe i donarà un punt de morbositat al partit. Però també ho farà José María Durán. El director general de l’Espanyol també va fer per aquelles dates el mateix trajecte. Va canviar les oficines de l’Alfonso Pérez per l’RCDE Stadium. De fet, el nou director de l’Espanyol va ser clau per a la ràpida resolució del fitxatge de Cabrera. L’alt directiu coneixia al detall les condicions contractuals del central (va formar part del text redactat final) i sabia com el podia seduir per aterrar a l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)