Espanyol

RDT fora de la llista

Espanyol. El pitxitxi blanc-i-blau va abandonar la sessió d’entrenament d’ahir, per problemes en el genoll, i no arriba a temps per a Getafe

Raúl De Tomás és un futbolista diferencial. La seva arriba, aquest mercat d’hivern, va ser aire fresc a una davantera deprimida. Els seus quatre gols en 579 minuts mostren la seva voracitat. Però aquests dies el futbolista pateix una tendinitis al genoll que l’està frenant fins al punt de no poder entrenar al mateix ritme que la resta del grup. Ahir no va poder completar la sessió amb el grup i aquesta tarda, Abelardo ja deixava clar que el seu concurs per a Getafe seria complicat. “Veure’m que passa. Ahir no va entrenar i és mala senyal”. El madrileny s’ha queda’t fora de la llista de convocats per viatjar demà a Getafe. Dissatbe, contra l’Alavés, només va jugar els últims minuts del partit.

El calendari està comprimit i amb dos partits per setmana qualsevol lesió pot ser letal. Per això, el cos tècnic i els metges estan portant amb molta precaució l’estat d’RDT. La consigna és no forçar per evitar mal majors i intentar guanyar una mica de temps perquè la tendinitis que arrossega no es converteixi en un problema més gros i sense marge de maniobra amb només cinc setmanes de competició. Tot i això, és una mala notícia per a Abelardo no poder comptar amb el futbolista més letal de cara a porteria. Més bastons a les rodes per un Espanyol que segueix nedant a contracorrent.

La llista de convocats pe a Getafe està formada pels següents jugadors: Pipa, Pedrosa, Víctor Sánchez, Iturraspe, Ferreyra, Darder, Calleri, Diego López, Melendo, David López, Javi López, Dídac,Cabrera, Bernardo, Marc Roca, Vargas, Embarba, Calero, Oier, Pol Lozano, Campuzano, Víctor Gómez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)