Espanyol

Rufete: “Tenim el VAR perquè les accions dubtoses es puguin arreglar”

Espanyol. “Podríem haver jugat amb onze durant tot el partit i tenir més opcions de guanyar”, ha dit el director esportiu que considera que l’expulsió de Bernardo “no és una acció violenta”

El partit de Getafe ens ha deixat un element clau en el guió: l’expulsió de Bernardo Espinosa en el primer quart d’hora de partit per una lleu acció que el col·legiat, Munera Montero, ha considerat de vermella. “Nosaltres sempre entendrem l’error humà però el que està clar és que no és una acció violenta”, ha explicat el director esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete. “És una acció fortuïta i es veu molt clar. Avui tenim les eines per tenir una mica més de pausa per revisar una accions. És molt important que tots els estaments vegin l’esforç important que hem fet per estar aquí i ara volem competir tots de la mateixa manera i amb les mateixes condicions. El VAR és una eina que ha d’ajudar a l’àrbitre perquè aquesta mena de coses no passin”, s’ha queixat el mandatari deixant clar que el VAR no s’ha utilitzat bé en el partit jugat aquesta tarda a l’Alfonso Pérez. “Entenem els errors humans però hi ha una cosa molt important: tenim el VAR perquè les accions dubtoses o molt dubtoses es pugui arreglat i nosaltres podríem haver jugat amb onze durant tot el partit i més opcions de guanyar”, ha reiterat el director esportiu blanc-i-blau.

D’altra banda, Rufete també ha valorat el gran partit fet pels deixebles d’Abelardo. “Vull felicitar al tècnic i a tots els jugadors perquè el partit d’avui és per sentir-se orgullosos. Aquesta és la línia, el pla i el model que hem de construir i espero que tota la nostra gent estigui orgullosa. Aquesta és la línia que ens donarà l’objectiu”.

Entenem els errors humans però hi ha una cosa molt important: tenim el VAR perquè les accions dubtoses o molt dubtoses es pugui arreglat i nosaltres podríem haver jugat amb onze durant tot el partit i més opcions de guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)