Espanyol

Amb l’expulsió de Bernardo a Getafe, plou sobre mullat

Espanyol. En cinc dels sis partits que l’equip d’Abelardo Fernández ha jugat com a visitant durant la segona volta de la lliga, ha acabat jugant amb un home menys

La més que discutible targeta vermella que José Luis Munuera Montero va ensenyar a Bernardo Espinosa a Getafe, quan només s’havia jugat un quart d’hora de partit, no és, ni de bon tros, la primera errada arbitral que colpeja l’Espanyol aquesta temporada. La llista fa mal d’ulls i, en algun cas, convida a pensar malament. Com a mostra, una dada: en cinc dels sis partits que l’equip blanc-i-blau ha jugat com a visitant en la segona volta ha acabat jugant amb un jugador menys. Abans que Bernardo, a Getafe, Diego López, David López, Víctor Sánchez i Javi López van ser expulsats a Pamplona, Valladolid, Sevilla i Vila-real, respectivament. Déu-n’hi-do.

Després del partit al Coliseo Alfonso Pérez, Rufete es lamentava de l’error que havia fet Munuera Montero i reclamava un ús adequat del VAR: “Entenem l’errada humana, però no és una acció violenta. Es veu clar que és fortuïta. És important que tots els estaments siguin conscients de l’esforç que hem fet per ser aquí i el que ens estem jugant. Hem de competir tots en les mateixes condicions. El VAR ha d’evitar que passin aquestes coses.” Les paraules del màxim responsable de l’àrea esportiva de l’Espanyol recordaven les que Joan Capdevila havia pronunciat a principis de març, poc abans de l’aturada. “Sempre es diu que hi ha una balança, unes vegades en surts beneficiat i d’altres, perjudicat. Però aquesta temporada, quantes vegades ens han beneficiat?”, es preguntava, irònic, el portaveu.

Dos partits de sanció

Per si no n’hi hagués prou, el Comitè de Competició de la federació espanyola ha desestimat el recurs de l’Espanyol i ha sancionat Bernardo amb dos partits. “Les imatges aportades no permeten apreciar amb claredat el fet. En tot cas, serà l’apreciació de si concorre o no una força excessiva una qüestió en la qual el criteri tècnic del col·legiat no pot ser substituït pel del club al·legant”, argumenta aquest comitè. L’Espanyol tornarà a presentar recurs, ara davant del Comitè d’Apel·lació.

A SOBRE...

El Comitè de Competició castiga amb dos partits el defensa blanc-i-blau
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)