Espanyol

Rufete: “La sanció a Bernardo és injusta i desproporcionada”

Espanyol.“Hem estat molt positius. Sabem que hem fet un gran canvi però sabem que el més difícil és mantenir-lo”. explica sobre la bona dinàmica de l’equip en les dues últimes jornades

Rufete ha fet fa uns minuts una roda de premsa per valorar els últims nomenaments del club com Domingo Catoira, nou secretari tècnic del club. Tot i això, les preguntes de la roda de premsa virtual han anat més focalitzades, en un primer moment, per la sanció a Bernardo, amb dos partits, després de la seva expulsió a Getafe. “Ja vaig dir l’altre dia que tots ens equivoquem. El VAR està per ser millors. Ara ve el procés de recórrer. No podem fer res més, si hagués d’anar caminant d’aquí a Madrid per treure la targeta, ho faria demà mateix. Tenim opinió i des del respecte diem que no és just. L’acció és la que és, no és violenta. Ho direm avui i ho repetirem sempre. Sentit comú i normalitat” i ha afegit que la sanció de dos partits “és injusta i desproporcionada”.

D’altra banda, el director esportiu ha parlat d’altres assumptes. Aquí estan les seves frases més destacades.

EXJUGADORS A LA SALA VAR.

“És molt important la sensibilitat del futbol. El VAR ha de fer millor als àrbitres, però no només per l’Espanyol, sinó per la competició. No és qüestió de raó o no raó. Potser hauria d’haver-hi un exjugador a la sala del VAR, però no sóc jo qui ha de decidir aquestes coses. Tots ens hem d’escoltar amb respecte”.

NOMENAMENTS DIRECCIÓ ESPORTIVA.

“Volem crear una estructura transversal. Tot el que passa al primer equip és referència. Tots ens hem de moure de la mateixa manera”.

HUGO BLANCA I ÀREA D’IDENTITAT

“És molt important la identitat. Com vestim, com som, què volem ser, la metodologia, quin tipus de jugadors volem i fins I tot les normes i valors que volem tenir. Eina fonamental de cara a tot el futbol base. Volem crear una identitat única i flexible. Volem generar el present I el futur de l’Espanyol. Un contingut que tothom pugui aprofitar, possiblement fallarem en algunes coses però en altres també encertarem”.

ABELARDO I EL SEU FUTUR.

“Ningú està pensant en el futur. El nostre repte ha de ser l’objectiu que tenim marcat. No pensem en res més. Ja tindrem temps de pensar en això. Som molt responsables i molts conscients que ara mateix es tracta de l’Espanyol, de la història i del nostre objectiu”.

FUTUR COORDINADOR FUTBOL BASE.

“S’està treballant internament. El club no està aturat, s’estan prenent decisions. Renovacions de jugadors que acaben contracte: Ningú està pensat en això. Tothom està pensant en l’Espanyol. Això és l’èxit del club”.

OPTIMISTA AMB L’EQUIP DESPRÉS DELS ÚLTIMS DOS PARTITS?

“Hem estat molt positius. Sabem que hem fet un gran canvi però sabem que el més difícil és mantenir-lo”.

CANVI EN LA FILOSOFIA DEL CLUB?

“Quan tu estàs en aquesta posició tens una oportunitat. El futbol m’ha ensenyat que has d’aprofitar l’oportunitat. L’Espanyol s’ha de centrar en el dia a dia, en no tenir por a guanyar, i per començar hem d’aprendre a guanyar. Intentaré que l’Espanyol vagi cap aquesta mentalitat. Hem de deixar de parlar d’inversió, de diners, això són coses que li fan mal. Hem de parlar d’orgull, de l’afició, els nostres han d’estar orgullosos de la nostra mentalitat. Aquest és el present i el futur”.

EL SEU NOU CÀRREC A LA DIRECCIÓ ESPORTIVA.

“En aquests casos sempre és molt important donar les gràcies a la gent que m’ha donat l’oportunitat, com l’Òscar. Estic molt content de representar al club. He pres aquesta decisió perquè el president ha entès el que tenia al cap. Tot el que passarà aquí no ha de ser sorpresa per ningú, serà una cosa normal”.

EL FEMENÍ

“La decisió de portar a Raquel Cabezón és molt bona. Serà un encert. L’ordre, l’exigència i la disciplina seran innegociables. Intentarem que s’assembli a tota la identitat que genera l’Espanyol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)