Espanyol

Abelardo: “Ens hem d’oblidar de la targeta de Bernardo”

Espanyol. El tècnic insta els seus futbolistes a “focalitzar-se” en el partit del Llevant. Ens queden nou finals i cada partit hem de pensar que és l’últim. RDT, de nou, absent per lesió

Abelardo Fernández ha fet la seva roda de premsa prèvia al duel davant el Llevant de demà. L’actualitat ha estat marcada per la sanció de dos partits a Bernardo. Una qüestió que el tècnic asturià ha volgut tancar de manera ràpida. “L’objectiu és el partit de demà. Ens hem d’oblidar de la targeta a Bernardo. Ens hem de focalitzar en el partit del Llevant. Hem de mantenir la nostra idea de joc i ser solidaris” i ha avisat jugadors i entorn de com s’ha d’encarar aquest duel. “Ens queden nou partits i hem de pensar que és l’últim. No hi ha més”.

El tècnic ha repassat altres qüestions com el bon estat de forma del conjunt granota i altres qüestions com la baixa d’RDT, una setmana més fora de la llista pels seus problemes al genoll, i ha enviat un missatge d’ànim a Unzué. “Vull llançar un missatge de suport a Juan Carlos Unzué. Li desitjo tot el millor i jo també ja he fitxat per aquest club”

EL PARTIT

“Demà m’espero un rival que juga molt bé al futbol i amb extraordinaris jugadors i amb una gran verticalitat i qualitat tècnica. Paco està fent un gran treball. És un equip que ha empatat davant de dos grans partits com el València i el Sevilla. Nosaltres hem de competir millor que el nostre nivell si el volem guanyar”

SANCIÓ BERNARDO.

“Ha estat una decisió en què no pot entrar en el VAR i ara no podem seguir parlant d’això i ens hem de focalitzar en el partit de demà. Qualsevol dels centrals de la lliga poden jugar per Bernardo”.

ELEMENTS CLAUS

“La defensa i l’atac són claus i l’èxit és defensa i atacar tots. Ser sòlid en les dues àrees. Hem de reforçar el què estem fent i millorar aspectes defensius i ofensius. No hi ha cap equip perfecte i menys nosaltres. Ara prima molt la recuperació dels jugadors i no pots assajar moltes coses però estem treballant amb el vídeo.

CORONAVIRUS.

“Els jugadors que han tingut la malaltia ho estan fent molt bé hi han fet un esforç enorme i m’és molt difícil escollir un onze”.

RDT.

“Està fent tot el possible per intentar recuperar-se i té un mal en el tendó. Està fent tot el possible per tornar”.

ROTACIONS.

“Les forces estan bé però hi haurà algun canvi. Tinc jugadors claus però algun canvi hi haurà i més per la forma de jugar del Llevant. Hi haurà oportunitats per tots”.

SISTEMA LLEVANT.

És un equip semblant que busca molta verticalitat i perillós a les contres.

SITUACIÓ DE PARTIT.

“Ens agrada dominar els partits però hi ha un rival que juga. Però després hi ha equips que tampoc volem tenir la pilota i és millor agafar-los a la contra. El partit de demà serà un partit molt tàctic”.

NOLITO, AL CELTA.

“Em sembla un gran fitxatge i segur que serà un jugador important per a ells”.

RDT, DE NOU FORA DE LA LLISTA.

El davanter madrileny continua amb problemes al genoll i s’ha tornat a quedar fora de la llista de convocats pel partit de demà davant del Llevant on, la gran novetat, és el jove Nico Melamed. Aquests són els 23 homes convocats per Abelardo.

Diego López i Oier (ps). Pipa, Pedrosa, Víctor Sánchez, Naldo, Wu Lei, Iturraspe, Darder, Ferreyra, Calleri, David López, Javi López, Dídac, Vargas, Cabrera, Embarba, Calero, Marc Roca, Campuzano, Nico Melamed, Pol Lozano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)