Espanyol

L’Espanyol presenta un protocol per a l’assistència de públic

Espanyol. Considera que amb les mesures proposades és “absolutament segur” assistir a un estadi i 13 mil espectadors podrien estar a les graderies

L’Espanyol ha elaborat un protocol que ha presentat davant la Generalitat de Catalunya, la Delegació del Govern a Catalunya, el Consell Superior d’Esports i LaLiga. És un protocol per permetre la tornada de públic als estadis.

El protocol presentat, que estableix un aforament de 1/3 de la capacitat de l’RCDE Stadium, el club entén que queda absolutament garantida la seguretat i el compliment de tots els protocols establerts per les autoritats sanitàries. El protocol, en cas de ser aprovat, estableix que l’aforament correspondria a uns 13.0000 abonats que accedirien al recinte a través de l’establiment de rotacions. El club treballa en altres escenaris que igualment garanteixen la seguretat sanitària i que permetrien augmentar aquest nivell d’assistència. Aquest retorn dels aficionats a l’estadi es realitzaria sense afectació a les compensacions que fins al moment ha ofert el club als seus socis i abonats.

En aquest sentit, el club explica en el seu comunicat oficials que “amb l’absència de públic als estadis no es respecta la integritat de la competició, perquè el futbol no s’entén sense afició. L’absència de públic representa un clar desavantatge competitiu perquè la seva presència és part essencial de l’esport”. L’entitat també assegura que “amb la normalització sanitària al país i a partir de la regularització de les fases sanitàries en totes les comunitats autònomes, el futbol no pot quedar marginat d’aquest retorn controlat i segur de tota la societat a la seva activitat habitual”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)