Espanyol

Abelardo: “No ens queda una altra que guanyar”

Espanyol. El tècnic recupera RDT i deixa fora Dídac, tocat, i Ferreyra i Vargas per decisió tècnica. “Seria un suïcidi jugar amb Calero i Naldo de cop”, diu l’asturià que haurà de refer l’eix defensiu davant el Betis

Abelardo ha valorat el duel de demà davant el Betis (22 hores, Benito Villamarín). Un partit on l’Espanyol no pot especular després de perdre l’últim partit davant del Llevant. “Espero que l’equip competeixi com en els dos primers partits i intentar una victòria. No ens queda una altra”, ha dit el tècnic que podrà comptar amb la novetat d’RDT. El davanter torna a una llista tot i que caldrà veure si ho fa d’inici o bé com a home de refresc. “Ha tingut noves sensacions i es troba millor. Ha fet un esforç per superar aquestes molèsties i el seu interès i la millora en l’entrenament m’ha fet ficar-lo en la convocatòria”, ha explicat el preparador sobre les molèsties al genoll del madrileny. La creu de la convocatòria és la sortida de Dídac, amb problemes al quàdriceps, i les absències de Ferreyra i Vargas per decisió tècnica. Cal recordar que Abelardo va criticar, després de la derrota davant del Llevant, l’actitud de certs jugadors que van entrar des de la banqueta.

D’altra banda, el partit estarà centrat en el nou Betis d’Alexis Trujillo que ha agafat el relleu del destituït Rubi. “Em fa pena per Rubi perquè és una mala notícia la destitució d’un col·lega. Li desitjo el millor. És evident que hi ha un revulsiu quan hi ha un canvi d’entrenador. No sé com jugarà el Betis i sabem que hi haurà un gran canvi. M’espero el millor Betis. Però m’és igual, nosaltres hem d’anar per la victòria”, ha apuntat l’asturià.

SENSACIONS.

“Hem de recuperar els jugadors físicament i anímicament. No cal recordar l’últim partit sinó pensar en els dos primers partits que ho vam fer bé”.

CRÍTIQUES ALS ÀRBITRES

“Amb el temps m’he moderat més. A mi em sembla que la de Bernardo no era justa. Però demà estem sense Bernardo i Cabrera i haurem de jugar amb jugadors diferents.

DAVID A LA MEDUL·LAR.

“Calero i Naldo no han participat des del dia del Wolverhampton i seria suïcidi fer-los jugar a tots dos de cop. Veure’m que fem.

ROTACIONS

“Els jugadors els veig recuperats. Hi ha jugadors que físicament no estan al cent per cent i per això hi haurà alguna rotació perquè és necessària i ja estava pensada. Sabem la dificultat del calendari. És complicat i hem de treure punts per aconseguir l’objectiu de la salvació.

CRÍTICA A JUGADORS.

“Ho vaig dir i algun canvi hi haurà. He de posar els que millor entrenen i competeixen”.

SITUACIÓ

“Guanyar ens serveix per sumar tres punts. És un partit molt important però ningú baixa a set jornades del final”.

ABSENTS.

“Dídac té una molèstia en el quàdriceps i és una bajanada arriscar-se. Vargas i Ferreyra és una decisió tècnica.

NOIS DEL FILIAL.

“Roman i Villahermosa són dos jugadors que ho estan fent molt bé. Són del B i porto els que millor veig per aquest partit”.

LLISTA DE CONVOCATS.

Pipa, Pedrosa, Víctor Sánchez, Naldo, Wu Lei, Iturraspe, Sergi Darder, RDT, Calleri, Diego López, Melendo, David López, Javi López, Marc Roca, Embarba, Calero, Oier, Pol Lozano, Campuzano, Melamed, Roman, Víctor Gómez, Villahermosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)