Espanyol

Luis Vicente Mateo, nou coordinador de futbol base de l’Espanyol

Espanyol. El tècnic valencià arriba procedent del Maccabi Haifa i també va ocupar aquest càrrec en el València amb Rufete de director esportiu

El director general esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete, segueix configurant el seu equips de treball amb una nova incorporació. El club blanc-i-blau ha fet oficial aquest nit el fitxatge de Luis Vicente Mateo com el nou coordinador de futbol base blanc-i-blau. Mateo substitueix en el càrrec a Fran Navarro i assumeix aquesta parcel·la que ha de ser la punta de llança de l’estratègia esportiva del club català.

Luis Vicente Mateo va ser el coordinador de l’Acadèmia del València des del 2013 i durant cinc temporades. Al club valencianista va coincidir amb Francisco Joaquín Pérez Rufete, qui exercia com a mànager general esportiu. Després de posar fi a la seva etapa al club del Túria, Mateo va emprendre un nou repte professional en el Macabbi Haifa israelià, on ha exercit de cap del planter fins ara que l’ha incorporar l’Espanyol. Mateo va començar com a tècnic al Benferri, l’equip de la seva ciutat natal, a Primera Regional, abans de fitxar pel València.

El fitxatge de Mateo s’afegeix a les incorporacions d’HugoBlanco, com a responsable de l’àrea d’identitat del club i Domingo Catoira, nou secretari tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)