Espanyol

Necessiten un miracle

Espanyol. Els d’Abelardo cauen a Sevilla contra el Betis (1-0) per un gol de Marc Bartra i queden a vuit punts de l’Eibar, primer equip fora de la zona de descens

Derrota de l’Espanyol a Sevilla contra el Betis (1-0) que combinada amb la victòria de l’Eibar contra el València (1-0) deixa al grup d’Abelardo pendent de quasi un miracle per salvar la categoria. Resten set jornades per al final del campionat i l’Espanyol està a vuit punts de l’Eibar, primer dels equips fora de la zona de descens.

El Betis, que estrenava entrenador en la figura d’Alexis Trujillo, substitut precisament de Rubi, tècnic de l’Espanyol la passada temporada, ha marcat l’únic gol del partit en l’inici de la segona part, gràcies a un cop de cap de Marc Bartra a la sortida d’un córner.

Tot i que restaven molts minuts, l’Espanyol no ha sabut reaccionar, tenint inclús el Betis alguna oportunitats més per marcar. Xuts de Canales i Fekir desviats per Diego López. Això sí, els d’Abelardo han tingut una oportunitat immillorable per empatar a falta de dos minuts per al final del partit, quan Wu Lei ha rematat, tot sol, a centímetres de la línia de gol, però contra el cos de Joel.

Poques oportunitats clares havien hagut a la primera part. Arribades d’Emerson i Pedraza per les bandes a les quals no ha pogut arribar Borja Iglesias i alguna acció de Víctor Campuzano, l’home més actiu de l’Espanyol, i una rematada de Calleri ben tapada per Mandi.