Espanyol

Rufete i l’orgull de pertinença

Canvi de rol. “Comença una etapa de set partits, la més important de les nostres vides. Si aconseguim que la nostra gent estigui orgullosa, els defraudarem molt menys”, deia el nou tècnic en un missatge directe cap als seus futbolistes

Rufete ha baixat a la gespa i com a tècnic interí ha deixat clar que la decisió d’acomiadar Abelardo no ha estat seva. “Hi ha una estructura de club”, va remarcar, i enmig d’aquesta estructura hi és ell. “Soc una persona que estic en el club, i ho he fet perquè ho havia de fer, després de parlar amb el consell i el president. Soc aquí per donar la cara, ho he fet com a jugador i ara. Puc canviar coses, i en aquesta situació i aquest context crec que puc ajudar.” El tècnic interí ha estat empès a agafar aquesta responsabilitat i només pensa en aquests set partits. “El que pugui perdre ja ho veurem amb el temps, però penso que puc guanyar alguna cosa, perquè, si no, no seria aquí.” El fi últim de Rufete seria salvar l’Espanyol del descens a segona divisió. És pràcticament impossible, però el tècnic veu molts matisos en aquest epíleg de temporada, i és la imatge col·lectiva i, per descomptat, de l’entitat. “Si aconseguim que la nostra gent estigui orgullosa, els defraudarem molt menys”, va insistir tot apel·lant als valors de la professió i de la sort que tenen els futbolistes. “Ara comença una etapa de set partits, la més important de les nostres vides, i no tenim més crèdit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)