Espanyol

Rufete debuta amb derrota i el Madrid manté el lideratge (0-1)

1a divisió. Una diana de Casemiro atorga els tres punts al conjunt blanc i asfalta el camí de la segona divisió pel conjunt blanc-i-blau

Una jornada més i l’Espanyol s’allunya d’un objectiu que a hores d’ara sembla quimèric. El conjunt blanc-i-blau ha caigut derrotat en el seu camí cap a la segona divisió, aquest cop contra el Madrid que s’aferma en la primera posició.

Rufete ha apostat perquè l’equip intentés trenar des del darrera tot i que ha col·locat una poblada defensa tot esperant que els blancs no gaudissin de gaires oportunitats. Les primeres han arribat de part de l’equip local amb una gran combinació que Darder no ha encertat. El Madrid ha reaccionat de seguida amb Casemiro de protagonista, primer amb un xut des del mig del camp; després, amb un servei desviat per Ramos i posteriorment amb una rematada en un córner des de l’àrea petita. La diana l’ha anotat el brasiler a poc d’arribar al descans, amb una centrada recollida per Benzema que ha assistit de manera espectacular Casemiro. L’Espanyol havia obligat a intervenir a Courtois en una falta lateral de Marc Roca en l’oportunitat més interessant ja que després del descans cap dels dos equips ha tingut gaire activitat. Només en el temps d’afegit, Calleri ha pogut marcar en una centrada al pal llarg que el davanter ha fet mistos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)