Espanyol

Tebas carrega contra l’Espanyol

Espanyol. “Deu haver-hi un microclima especial a Cornellà-El Prat”, diu el president de la patronal que ha confirmat que el públic no tornarà als estadis aquesta temporada

L’Espanyol va elevar una queixa formal a LaLiga per l’horari del partit contra l’Eibar de la jornada 36. La patronal ha posat el partit el 12 de juliol a les 14 hores. El club blanc-i-blau considera que les dades meteorològiques en què es basa la patronal no són adequades i no es relacionen amb les quals hi haurà sobre la gespa del RCDE Stadium. “Deu haver-hi un microclima especial a Cornellà - El Prat”, ha respost de manera irònica el president de la LaLiga, Javier Tebas. “Nosaltres ens basem en les temperatures de l’Agència Estatal de Meteorologia. Queden molts dies encara fins al 12 de juliol i poden canviar les circumstàncies. No sé amb quin termòmetre es basa l’Espanyol per a dir això. Esperarem que es vagin acostant les dates”, ha afirmat. De moment, la data del partit es manté inamovible.

D’altra banda, Tebas també ha parlat de les queixes dels clubs sobre els dies de descans entre partit i partit. “Vénen d’alguns tècnics i els dirien que se centressin en la seva capacitat d’entrenar. L’equip que més anava a descansar era el Betis i mira”, ha apuntat el mandatari que ha afegit. “Això dels horaris porta passant des dels mundials de futbol quan les semifinals no es jugaven el mateix dia i la final, sí. Hi ha un que descansa més i jo no he vist a ningú en el món que es queixi que les semifinals es juguin un dimecres o un dijous i després el diumenge es jugui la final del mundial. Està de moda queixar-se per tot i crec que molts intenten justificar un fracàs esportiu. Després resulta que el que menys descansa guanya i el que més descansa va i perd”, ha explicat. En aquest sentit, feia esment a la situació del Barça i el Madrid. “Aquí està el que passa amb el Barcelona, tenia més descans i sembla que és al qual més li està costant. Deia el Madrid que tenia menys descans. Hi ha molta gent que posa excuses per por d’un fracàs esportiu que en altres situacions no són així. Si no arribaríem a l’absurd. Hauríem de jugar tots els partits a la mateixa hora els dimecres, els diumenges perquè és l’única forma que tots tinguin el mateix descans. Alguns dels quals es queixen d’això ingressarien del seu salari un terç de què cobren”.

Final de lliga sense públic.

D’altra banda, Javier Tebas ha confirmat que la lliga s’acabarà sense públic. “Ho ha definit bé la Secretària d’Estat. Igual que treballem en els protocols que vam fer per a tornar a entrenar quan molta gent a Espanya i del mateix sector no confiaven que anàvem a poder tornar, estem treballant amb protocols perquè torni el públic. Ja arribarà el moment però estarem preparats per a aquesta circumstància. Si és al setembre, millor. No podem precipitar-nos perquè no ho podem saber. L’única cosa que podem és estar preparats per a aquest moment”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)