Espanyol

Francisco J. Pérez Rufete

Tècnic de l’Espanyol

“Era un derbi i havíem d’acabar dempeus”

Rufete no ha sumat cap punt en quatre partits. Tot i això, com a mínim, s’ha vist un Espanyol digne al Camp Nou. “Estem frustrats perquè l’equip ha fet més del que hem obtingut en aquest partit.

La mentalitat de l’equip ha estat excel·lent. Havíem d’acabar dempeus i l’afició estarà orgullosa del seu equip. Hem donat la cara.

L’Espanyol de futur ha de ser com l’Espanyol d’avui. Hem de fer autocrítica perquè no hem aconseguit cap dels objectius que volíem.

Javi López i el perdó

Javi López va donar la cara com a capità de l’Espanyol a la zona mixta tot i no jugar cap minut ahir en el derbi. “Venir aquí al Camp Nou i tal com estem em fa sentir orgullós dels meus companys. Hem tingut ocasions però el resultat no és just. Si surto aquí és per demanar disculpes a la nostra afició”, deia el lateral, que seguia fent un discurs de comiat a una temporada tètrica que ha enviat l’Espanyol, després de 27 anys, cap a segona. “Ha estat una temporada en què res ha sortit bé. No hem fet les coses bé, però l’afició sempre ha estat amb nosaltres. Tenim el compromís que tornarem molts més forts” i apuntava directament a la plantilla. “Som els més responsables de tot el que ha passat i assumim tota la responsabilitat. Són moments durs i això ens ha de servir per tornar més forts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)