Espanyol

Marta Turmo, el segon reforç de l’estiu

Espanyol. La defensa maresmenca signa per un any. “Soc una líder tant dins com fora del camp. M’agrada donar la cara, ser responsable i transmetre confiança”, ha dit en la seva presentació

L’Espanyol ha tancat el fitxatge de Marta Turmo. La jugadora ha signat per una temporada, fins al pròxim 30 de juny de 2021 i es converteix en el segon reforç de l’estiu del femení blanc-i-blau. “Soc una jugadora molt agressiva, competitiva, i sempre dono el 100%. Soc una líder tant dins com fora del camp. M’agrada donar la cara, ser responsable i transmetre confiança”, ha explicat la defensa als mitjans oficials del club. La defensa, de 23 anys arriba des del Madrid CFF. L’any 2015, Turmo va creuar l’Atlàntic per jugar durant tres anys als Estats Units al Monroe Mustangs i al Franklin Pierce Ravens. “El fet d’haver jugat en diferents equips em fa saber com liderar a les jugadores. Soc una defensa dura. Amb la porteria a zero, mai perdràs un partit”, ha explicat la futbolista de Vilassar de Mar. La defensa també ha emès un missatge a tota l’afició: “Demano que ens doni suport. Per part meva i de totes les jugadores donarem el 100% i treballarem moltíssim per aconseguir l’objectiu”.

Turmo és el segon fitxatge de l’Espanyol que també ha incorporat en aquesta finestra a la davantera Laura Fernández. A més a més, també s’està apuntalant l’equip amb diverses renovacions com les anunciades ahir d’Anaïr Lomba “Lombi” i Cristina Baudet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)