Espanyol

Vicente Moreno és el candidat desitjat

Espanyol. El tècnic del Mallorca és el principal candidat per a la banqueta de l’Espanyol i ja ha comunicat al club balear que no seguirà el curs vinent tot i tenir contracte en vigor

Vicente Moreno, actual tècnic del Mallorca, és el principal candidat per fer-se amb les regnes de l’Espanyol la temporada vinent. IB3 ha informat que el tècnic ja ha comunicat a la directiva del club mallorquí que no seguirà un cop acabi la temporada tot i tenir un any més de contracte. Les converses amb el tècnic valencià ja estan avançades però caldrà desbloquejar la seva sortida, ja que té una clàusula de rescissió d’un milió d’euros. Vicente Moreno veu amb bons ulls la proposta de l’Espanyol i està disposat a capitanejar el projecte per retornar a l’Espanyol a primera però vol una bona sortida de Mallorca on està molt ben considerat després de pujar l’equip de segona b a primera i, a dues jornades del final, encara té opcions de salvar-se tot i tenir un dels equips amb menys pressupost de primera divisió.

Vicente Moreno respon al perfil que busca la direcció esportiva. Té un ampli coneixement de la segona divisió no només amb el Mallorca sinó també amb el Nàstic amb qui va jugar un play-off d’ascens a primera. És un home metòdic i que sempre obté bons resultats amb les plantilles amb les quals treballa. Moreno considera que l’Espanyol és un salt en la seva carrera i després de tres anys dirigint el Mallorca li ha arribat l’oportunitat de fer un salt conscient que si puja l’equip a primera tindrà assegurada la continuïtat a la banqueta.

No obstant això, fins que no s’acabi la lliga no es faran els últims moviments però l’Espanyol vol tenir tancat el seu fitxatge abans d’aquesta el juliol i planificar la temporada vinent amb la direcció esportiva. Moreno és el principal candidat però el club, com és normal en aquests processos, treballa amb altres opcions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)