Espanyol

Rufete: “El tècnic? Ens mourem de pressa, cal construir una plantilla per a l’ascens”

Espanyol. Espera acabar la temporada “amb honradesa” però ja pensa en el futur. “És important que ho accelerem tot per tenir moltes decisions preses i executades per iniciar la pretemporada”

Francisco Joaquín Pérez Rufete ha comparegut aquesta tarda en la prèvia del duel davant del València. El tècnic de l’Espanyol disputarà a Mestalla el seu sisè del duel com a tècnic blanc-i-blau amb el repte de sumar una victòria, o sinó un empat, per trencar una ratxa de set derrotes consecutives. L’Espanyol viu el final de curs com una tortura i ara totes les mirades estan enfocades en el futur i com s’ho farà l’entitat per tornar a primera divisió. La primera pedra del projecte és conèixer el nom del nou inquilí de la banqueta. De fet, el gruix de les preguntes han anat per aquí però Rufete ha evitat, com és normal, pronunciar-se sobre la situació de Vicente Moreno, ara mateix el candidat número 1 per agafar les regnes de l’equip barceloní. El tècnic del Mallorca encara té contracte i demà juga un partit vital contra el Granada per intentar el miracle de la permanència. “Ens queden dos partits i s’hauran de prendre moltes decisions i evidentment aquest (el tècnic) és una d’elles. Cal esperar a tancar aquesta temporada i després el club anunciarà el que passi. Queda molt poc i ja estem en la següent temporada des que es va produir el descens i amb ganes de mirar el futur”, ha dit el tècnic que no ha parlat de Vicente Moreno. “Sortiran molts noms i diumenge tancarem la temporada i després ens mourem de pressa perquè cal construir una plantilla ràpida i hem de fer l’ascens a primera divisió. Hem de buscar l’entrenador i també les entrades i les sortides”. En aquest sentit, ha destacat que la decisió serà col·legiada. “El club ha treballat amb noms i estan sobre la taula. Valorarem què és el millor per a l’Espanyol. Jo puc proposar els noms que cregui convenient i les parts del club agafaran la decisió”.

ONZES AMB CLAU DE FUTUR.

“Hem d’acabar amb honradesa aquesta temporada”

PRESIDENT A LA XINA.

“Tot necessita un temps i el model de club. En alguns moments la velocitat és un altre però el nostre president està en contacte amb nosaltres i atent a totes les situacions.

SITUACIÓ PERSONAL.

“Ens queden dos partits i tornaré al meu lloc. Les crítiques han de ser per la part professional i no cap a la persona. Jo ho tinc clar: tots formen part d’un projecte. Des que vaig decidir estar de director esportiu, des del gener, hem canviat coses per la situació que s’ha donat. Tot el que faig és pel bé del club. Entenc la decepció de la nostra afició però des d’aquí per pujar a primera el primer que hem de fer és autocrítica. Però també hem de generar il·lusió des del planter i transmetre’l el projecte i una plantilla amb la qual se sentin identificats. Ho farem tot perquè sigui així”.

JUGADORS I SOBRE PROTECCIÓ.

“Això és una línia molt fina. Jo represento el club i intento estar a l’altura del club quan el represento. Internament ens mirem a la cara. Sabem la tristesa que tenen la nostra gent i, a partir d’aquí, cadascú ha de veure en què s’ha equivocat i analitzar-ho. No els protegeixo però he d’estar a l’altura del club.

EL PARTIT.

“Una cosa que no ens agradaria viure és això (perdre els dos partits).

ABELARDO.

“Va ser una decisió i a mi se’m va plantejar estar aquí. La situació és delicada i no ho sabrem el que podria haver passat. Estic aquí perquè m’ho vam demanar i ho he fet el millor possible”.

SORTIDES

“No s’ha negociat la sortida amb ningú i ho hem de fer bé. La lliga acaba diumenge”.

PLANIFICACIÓ.

“És important que ho accelerem tot per tenir moltes decisions preses i executades per iniciar la pretemporada”

RESPONSABILITAT

“Soc part responsable de la situació però cadascú té el seu lloc. Hi ha gent que ha tret les conclusions que jo era el màxim responsable. Les estructures del club són les que són. Quan em toqui la màxima responsabilitat”.

LLISTA DE CONVOCATS.

Rufete ha convocat aquests 23 jugadors pel partit de demà davant el València a Mestalla: Pipa, Pedrosa, Víctor Sánchez, Wu Lei, Darder, RDT, Calleri, Diego López, Melendo, David López, Javi López, Dídac, Cabrera, Bernardo, Marc Roca, Vargas, Embarba, Oier, Pol Lozano, Campuzano, Nico Melamed, Villahermosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)