Espanyol

Rufete intentarà burxar la ferida del València

La prèvia. Els blanc-i-blaus volen maquillar un final de lliga tètric sumant algun punt contra el conjunt local, també instal·lat en la crisi

valència Espanyol

VALÈNCIA:Doménech, Wass, Diakhaby, Paulista, Costa, Soler, Coquelin, Parejo, Ferran; Gameiro, Maxi. Convocatòria. Cillessen (p.s.); Thierry, Mangala, Florenzi, Hugo, Guerrero, Kondogbia, Guedes, Cheryshev, Kang In, Esquerdo, Sobrino.ESPANYOL:Diego López; Javi López, Bernardo, Cabrera, Dídac; Melendo, David López, Roca, Embarba; RDT, CalleriConvocatòria. Pipa, Pedrosa, V. Sánchez, Wu Lei, Darder, Vargas, Oier, Pol L., Campuzano, Nico, Villahermosa.HORA:21 h. Movistar LaLiga.ÀRBITRE:Prieto Iglesias (navarrès).ESTADI:37a jornada, Mestalla.

L’Espanyol està ferit i viu el final de lliga com una tortura de dimensions gegantines. El descens ja és un fet des de fa dies però el club continua rodolant i abonat al masoquisme més devastador. Acabarà cuer la lliga per primera vegada en la seva història i ja acumula set derrotes consecutives, un rècord a l’entitat. Uns registres negatius que fan mal i que no conviden a l’optimisme.

Rufete va agafar les regnes de l’equip per evitar el ridícul de resultats però no ho està aconseguint. Tots els seus partits es compten amb derrotes i ara espera capgirar la seva mala sort contra un València que està en crisi i que es jugarà l’última bala per assolir la setena posició. Només li val la victòria i esperar què fan els seus rivals. L’ambient és complicat i la propietat ja ha començat a fer neteja pensant en el curs vinent. “No tinc dubtes que l’Espanyol serà un equip difícil. Serà així tot i haver baixat”, explicava el tècnic del València, Voro González.

Rufete, per la seva banda, continua apostant per acabar la temporada “amb honradesa” en les dues jornades de lliga que resten però les mirades ja estan ficades en el futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)