Espanyol

Letti i Dossey segueixen de blanc-i-blau

Espanyol. Totes dues jugadores han renovat per un any amb l’Espanyol

L’Espanyol ha arribat a un acord amb les futbolistes Leticia Sevilla ’Letti’i Kelsey Dossey perquè segueixin una temporada més vestint els colors blanc-i-blaus fins al pròxim 30 de juny de 2021. En el cas de la portera, el contracte serà prolongable un any més segons els mèrits esportius aconseguits en el curs vinent.

La direcció esportiva, encapçalada per Raquel Cabezón, segueix treballant en la configuració de la plantilla del primer equip femení amb vista a la temporada 2020/21. Un dels pròxims moviments de futur a concretar de manera ràpida és la figura del futur entrenador després de la sortida de Jordi Ferrón. Fins ara el club blanc-i-blau ha anat apuntalant el nou projecte esportiu amb dos fitxatges: la davantera Laura Fernández i la defensa Marta Turmo. Unes incorporacions que se sumen a les renovacions de Brenda, Dulce, Baudet i Lombi que s’ha anat concretant aquests últims dies a lesque cal afegir, ara, les de Leticia Sevilla i Kelsey Dossey. Un projecte esportiu que implica assegurar la permanència en una lliga que serà més competida que mai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)