Espanyol

Rufete: “Qui plora perd temps”

Espanyol. “Plorar és fotut i donar-me hòsties cada dia també, però ens hem d’aixecar com a club”, diu el tècnic interí que ha perdut els sis partits que ha dirigit

L’Espanyol ha sumat la seva vuitena derrota consecutiva però, com a mínim, i a diferència d’altres partits ha merescut més davant un València molt gris. Els blanc-i-blaus han tingut estavellat dues pilotes al pal però segueixen arrossegant els mals endèmics de tota la temporada: indefinició en les dues àrees. “Ens ha faltat una mica de definició, l’equip ha estat seriós, hem donat la cara i hem estat dominadors del joc en la segona part. Avui hem merescut més”, ha explicat el tècnic que ha afegit. “En el moment en què estem no hem de parlar de la sort i sí al treball. He vist coses que ens han de servir pel futur. A mi m’agrada un equip que ha donat la cara, que vol guanyar el partit i ha donat dos pals en la segona part, un equip amb gent de la casa. És evident que ara mateix no val el futbol sinó un altre tipus de coses”. Rufete és conscient que només acumula derrotes però ha intentat fer un discurs positiu més enllà dels resultats i les estadístiques. “El que volia és que els jugadors no abaixessin els braços i aquesta és la meva responsabilitat. No hem aconseguit resultats, tenim moltes derrotes, però insisteixo que en aquesta situació no és fàcil competir però ha donat la cara. Cal seguir endavant amb més força. Ja només ens queda un partit i a partir d’aquí ens hem d’aixecar i pensar que amb la manera d’avui les coses serien molt diferent”.

D’altra banda, Rufete segueix defensant als seus jugadors tot i ser qüestionat per si alguns dels seus deixebles podrien haver fet més. “Les coses s’han de dir a dins, així m’he educat en el futbol. Aquí no hem de posar medalles de si parlo o si dono la cara. Si he de parlar amb els jugadors, ho faré dins”. D’altra banda, Rufete considera que ha aconseguit l’objectiu que es va proposar quan va agafar les regnes de l’equip: “Entenc que a ningú li interessa el futbol ara. És normal i ho respecto. Vaig dir que havíem d’acabar sense abaixar els braços i, tot i els resultats, ho hem fet. Avui, hem tornat a merèixer més”. Per últim, ha assegurat que ja pensa en el futur i que no perd temps a lamentar-se d’aquesta situació: “El que ve amb el descens pot generar moviment. Hem d’intentar que la gent estigui a prop nostre i que vegi com ens aixequem. Plorar és fotut i donar-me hòsties cada dia també, però ens hem d’aixecar com a club. Qui plora perd temps”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)