Espanyol

L’Espanyol indulta un rival que acaba tremolant

L'Espanyol s’acomiada de primera amb un empat sense gols i els gallecs es mantenen a l’elit en un final d’infart

Espanyol 0 celta 0

ESPANYOL:Oier, Pipa, David López (Naldo, 78’), Cabrera, Dídac; Pol Lozano, Marc Roca (Víctor Sánchez, 78’), Melendo (Matías Varga, 62’), Nico (Adria Pedrosa, 78’); Embarba, Wu Lei (Campuzano, 71’).CELTA:Iván Villar, Hugo Mallo, Murillo, Aidoo, Olaza, Beltrán (Pape, 87’), Bradaric (Bradari, 75’), Brais, Méndez (Gabriel Fernández, 85’), Santi Mina, Sisto (Jacobo, 87’), Iago Aspas.GOLS:Cap.ÀRBITRE:Cordero Vega va mostrar targeta groga a Bradaric (25’); .Olaza (65’). Dídac (88’); Jacobo (90’); Embarba (92’).PÚBLIC:38a jornada del campionat de lliga. RCDE Stadium.

Rufete ha acabat el seu periple a la banqueta amb un empat que indulta el Celta. De fet, els gallecs ha jugat un duel molt fluix i més pendents del que ha passat a Butarque, on el Leganés amb una victòria davant del Madrid, hauria enviat els d’Óscar García a segona divisió. Els demèrits del Leganés han mantingut al Celta a primera i la imatge dels futbolistes arran de gespa i mirant el cel al final del partit era la viva imatge d’uns nàufrags que han evitat acabar a l’infern. L’Espanyol ha jugat un bon partit però sense gol. Wu Lei ha fallat tres bones ocasions i Víctor Sánchez, en el descompte, ha enviat una pilota al travesser. Res més. Un comiat amb un punt millor que una derrota però les estadístiques no enganyen. L’Espanyol no ha guanyat cap partit en les últimes nou jornades i només ha sumat un trist punt de 27. Un epíleg paupèrrim per un any desastrós. Des de demà tocarà bastir el projecte per retornar a primera i il·lusionar a la parròquia blanc-i-blava molt adolorida i amb ràbia pel que han fet els seus jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)