Espanyol

Rubi: “Tornar a l’Espanyol? Crec que és una mica d’hora”

Espanyol. “He partit molt amb la temporada de l’Espanyol. Mai hauria pensat que baixaria”, ha dit el maresmenc. “No només vaig marxar, també em van deixar marxar”, diu sobre la seva sortida fa un any tot reblant “jo sabia què necessitava l’Espanyol”

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha intentat posar llum a la seva sortida de l’Espanyol fa just un any. El preparador ha estat entrevistat anit en el programa ’Onze’ de Televisió de Catalunya. Una sortida del club blanc-i-blau després d’uns anys d’èxit amb una classificació per a l’Europa League que trencava una sequera de dotze anys sense jugar al vell continent. El contrast amb el descens a segona, que es va tancar fa unes hores amb un empat davant del Celta, és absolut. Precisament, la marca del tècnic de Vilassar de Mar al Betis va ser la gènesi d’una temporada esperpèntica per a l’Espanyol a tots els nivells. El tècnic ha deixat clar que la seva marxa no va ser precipitada i que tornaria a fer el mateix camí tot i acabar acomiadat del Betis. “És una experiència que tornaria a viure malgrat que va acabar així. No només el Rubi va marxar sinó que també el van deixar marxar. No hi ha dubte. Un entrenador només té força quan les coses van bé. Jo sabia què necessitava l’Espanyol. Repetir una temporada com l’any passat era molt difícil. Jo em sentia a casa. No te’n vas tan fàcilment. Les coses no li han sortit bé ni a l’Espanyol ni a nosaltres i hem patit tots moltíssim. T’entristeix molt un canvi tan radical” ha dit el tècnic maresmenc que s’ha tancat una possible tornada a l’Espanyol en un futur. “Fora o Segona Divisió sí que he rebut ofertes. De moment, toca esperar, és el món de l’entrenador. Tornar a l’Espanyol seria massa d’hora. No es va explicar bé. Jo vaig fer un comunicat però no va quedar clar. Se’m va fer molt mal amb la meva sortida. No estic dolgut amb l’Espanyol, potser cap a alguna persona en concret. Quan jo comento que tinc una proposta, no dic que me’n vaig, ja se’m tira tota la cavalleria per sobre, es filtren mentides, es va dir que marxava per diners quan el meu salari era el mateix al Betis. Es va fer molt de mal a la meva imatge. Desitjo el millor per a l’Espanyol que és el club on més anys he estat, com a jugador del filial, com a entrenador del filial, com a entrenador del primer equip. Crec que és una mica d’hora i la gent no ho entendria”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)