Espanyol

L’Espanyol B torna 145 dies després

Espanyol. El filial blanc-i-blau ha estat aturat des del 8 de març i avui ha completat la primera sessió de pretemporada. “Teníem ganes de veure’ns, de poder entrenar”, ha confessat José Aurelio Gay

L’Espanyol B ha completat la seva primera sessió d’entrenament de pretemporada 145 dies després sense activitat física sobre la gespa. “Ha estat el primer dia en què hem treballat junts, després de les proves físiques i les proves mèdiques. Els nois estan amb un entusiasme enorme. Estàvem aturats des del 8 de març després del partit davant el Sabadell. Teníem ganes de veure’ns, de poder entrenar”, ha confessat José Aurelio Gay en declaracions als mitjans oficials del club. El tècnic, que compleix la seva segona temporada, ha admès que “en aquesta primera sessió, com sol passar, tots anaven darrere de la pilota, fent més esforços dels que s’ha de fer el primer dia. Els jugadors estan il·lusionats i tant de bo puguem seguir entrenant tot i els rebrots”.

Fent balanç de la temporada passada, l’entrenador ha insistit que “vam quedar vuitens a la classificació, per a nosaltres la decisió de la Federació va ser dolenta, portàvem nou partits de la segona volta i ens havíem enfrontat a sis equips dels vuit primers. En les deu jornades que quedaven, ens havíem d’enfrontar a vuit dels deu últims. Vèiem moltíssimes possibilitats aquest any d’haver entrat al play-off”.

Per últim, i al voltant dels moviments de mercat Gay ha explicat que “canviem de cicle, vénen jugadors nous. Tindrem un equip molt jove, amb molt de talent i projecció de futur per a l’Espanyol”. I ha afegit: “El club ja ha demostrat durant molts anys que és un dels que més aposta pel planter, dels que més jugadors debuten”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)