Espanyol

Wu Lei: “El meu millor gol va ser davant el Barça”

Espanyol. El davanter xinès segueix fent gala dels colors blanc-i-blaus al seu país i ha recordat el seu millor moment d’aquesta temporada

En el seu primer curs com a jugador blanc-i-blau, Wu Lei va marcar tres gols i va acabar, una tarda de maig, abraçat a l’afició de l’RCDE Stadium, que l’aixecava al cel després de la classificació per jugar a Europa dotze anys després. Un moment al paradís. “Això és una família. No pensava viure un moment així. És el més important de la meva carrera”, relatava llavors el futbolista. Els seus primers sis mesos, del gener fins al maig del 2019 van ser d’una dolçor infinita. La segona temporada ha patit més però, si cal quedar-se amb una imatge icònica, és el gol de l’empat que li va fer al Barça, en el minut 88 de partit, el 4 de gener al RCDE Stadium. “El meu millor gol va ser clarament davant el Barça, ja que és molt significatiu fer-ho a un derbi català. Vaig poder marcar als darrers minuts per ajudar a l’equip a sumar un punt”, ha assegurat el davanter en una entrevista al seu país. El cert és que aquell gol ja és un moment icònic i, segurament, una de les poques alegries d’una temporada desastrosa. El xinès va rebre una assistència filtrada de Matías Vargas, Wu Lei va anar cap a la porteria i, amb un xut sec i encreuat, bat Neto per sota. El gol aconseguit al derbi va servir per sumar un punt ’in extremis’ el dia que Abelardo debutava com a tècnic de l’Espanyol. Una diana d’aquelles anomenades històriques, que quedi desada a la retina dels aficionats per sempre més. Wu Lei té un raconet en el cor dels aficionats blanc-i-blaus però el seu millor gol el va fer la setmana passada quan va deixar clar el seu compromís amb el club i jugarà amb l’Espanyol a segona. Unes paraules que ha estat tot un escalf per una afició orfe de referents després del descens. Wu Lei també ha parlat del futur. “El nostre objectiu és tornar a primera el més aviat possible i tenim confiança perquè les nostres capacitats no són les d’un equip de la cua de la classificació”, ha explicat en una entrevista al canal CGTN Sports Scene de la Xina. En aquest sentit, també ha parlat del seu estat de forma i rendiment amb l’Espanyol. “No esperava arribar a aquest estat de forma quan vaig arribar aquí fa any i mig”, ha dit el davanter que ha confessat que la seva adaptació al futbol de LaLiga ha anat “força bé” tot i ser conscient de la dificultat del campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)