Espanyol

Puado, positiu per coronavirus

2a divisió A. El jugador del Saragossa, cedit per l’Espanyol, és l’únic jugador de la plantilla aragonesa contagiat i només té símptomes lleus però es perdrà la disputa dels play-off

Javi Puado, de moment, és l’únic futbolista del Saragossa que ha donat positiu en les proves del coronavirus. El davanter català, cedit per l’Espanyol al conjunt aragonès, ha tingut simptomatologia lleu des que va començar a mostrar símptomes dimecres al matí i va ser portat a un centre sanitari, on se li va diagnosticar que estava contagiat per la covid-19. Des de llavors està en aïllament domiciliari i evoluciona de manera favorable.

El problema, ara, per al Saragossa és esportiu. El període de quarantena l’obliga a estar un mínim de deu dies apartat de la dinàmica de grup i de donar dos negatius consecutius en proves PCR. El procés fa inviable la seva participació en el play-off d’ascens si aquest comença a disputar-se la setmana vinent. Puado ha començat el seu aïllament el 29 de juliol i es pot estendre, com a mínim, fins al 10 d’agost. Un problema més per un Saragossa que veu com tampoc podrà comptar amb Luis Suárez, cedit pel Watford, fins al 5 d’agost. El club anglès ja ha comunicat a l’entitat aragonesa que no allargarà la seva cessió més enllà d’aquest dia. I és que el final de temporada a segona divisió s’ha convertit en un veritable circ on molts equips estan pendents de quina resolució s’adopta amb el partit Deportivo - Fuenlabrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)