Espanyol

Setmana decisiva per avançar

Espanyol. Espera tancar aquesta setmana el fitxatge de Vicente Moreno i, en cas contrari, haurà de pensar a activar un pla alternatiu per a la banqueta. El tècnic de Massanassa és la prioritat absoluta, però el temps li juga en contra

L’Espanyol fa unes quantes setmanes que està encallat amb la contractació del tècnic. L’escollit és ben conegut: Vicente Moreno. Però els problemes amb la seva liquidació del Mallorca i la nul·la voluntat del club català a pagar el milió de la seva clàusula de rescissió han convertir l’arribada del preparador de Massanassa en un serial d’estiu.

El gran aval de Moreno és que l’Espanyol li ha demostrat que és el seu candidat per a la banqueta. De fet, el seu contracte ja està emparaulat i redactat. Un vincle per tres temporades i amb un sou generós que s’anirà incrementant si s’aconsegueix l’ascens a primera. Però ara mateix el temps juga en contra de totes les parts i principalment de Vicente Moreno, que no vol deixar escapar el tren de l’Espanyol. El club blanc-i-blau també vol resoldre la situació com més aviat millor per executar les operacions que té encarrilades i que només depenen de l’arribada del tècnic valencià. El Mallorca, per la seva banda, també té pressa per solucionar la situació i incorporar el substitut de Moreno per fer la seva planificació. Ara caldrà veure quina part serà la que cedeix primer per desencallar una situació que està arribant al seu límit. En tot cas, l’Espanyol confia resoldre el tema aquesta setmana, però anar més enllà obligaria a activar les alternatives per a la banqueta blanc-i-blava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)