Espanyol

Karpova, cinquè fitxatge de l’Espanyol

Espanyol. La davantera russa, que procedeix del Sevilla, signa per una temporada amb l’entitat blanc-i-blava. “Estic preparada per començar a jugar i donar-ho tot per l’equip”

Nadezhda Karpova s’ha convertit en el cinquè fitxatge d’estiu de l’Espanyol. La davantera russa jugarà fins al pròxim 30 de juny de 2021 a l’entitat blanc-i-blava. “Estic molt contenta d’estar aquí. És una nova etapa en la meva vida i vull donar tot el possible per l’equip”, ha dit Karpova. La davantera russa arriba motivada i amb ambició. “Volem guanyar molts partits aquesta temporada. Estic preparada per començar a jugar i donar tot per l’equip”, ha remarcat.

La punta, de 25 anys, procedeix del Sevilla, club en el qual portava des de gener de 2019 com a jugadora. Prèviament al seu pas pel Sevilla, Nadezhda va militar temporada i mitja al València Fèmines, de manera que la jugadora compta amb experiència en la lliga espanyola des de la temporada 2017/18. I és que els reforços que està fent l’equip en aquest mercat és d’un perfil marcat: futbolistes que tingui un recorregut a primera divisió i aportin el seu granet d’experiència. Una barreja que s’ha combinat amb l’aportació de gent de casa.

A més a més, Karpova és internacional amb Rússia des de 2016, any en què es va proclamar millor golejadora amb el Chertanovo de Moscou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)