Espanyol

Durán: “La clau la té el Govern d’Espanya”

Espanyol. “Pensem que la solució és una lliga de 23 a primera i una altra a Segona, amb ascensos i sense descensos”, assegura el conseller delegat de l’Espanyol

El conseller delegat de l’Espanyol, José María Durán, ha parlat aquesta nit del comunicat que ha fet el club demanant l’anul·lació dels descensos. “El que s’està plantejant d’una Lliga de 24 equips, juntament en ser coneixedor personalment que els efectes de la COVID s’estendran a la temporada vinent, ens fa pensar que és el moment oportú”, ha dit el jerarca en declaracions a Catalunya Ràdio. “Inicialment no ens vam negar a competir però des del moment en què s’està apel·lant a situacions d’injustícia i amb raó hem d’actuar” ha afegit. “Nosaltres no hem pogut competir amb públic amb 5 rivals directes, vam tenir 8 jugadors afectats per la Covid i malgrat que vam tornar forts ens vam desinflar. Pensem que si algú vol revisar la justícia esportiva del que ha estat el retorn a la competició s’ha de revisar tot. Estàvem valorant que els equips que baixaven patirien un doble efecte negatiu, el descens però si li sumem la Covid és molt dur, i si afegim que haurem de competir amb 23 o més rivals per pujar és injust. Pensem que només ho pot arreglar el Govern d’Espanya”, ha reblat el mandatari que ha afegit: “Hi ha mitjans perquè cap equip professional pateixi cap perjudici econòmic, amb els diners de compensació als tres equips del descens i endarrerint un any l’acordat els pactes de Viana seria possible”.

D’altra banda, també s’ha referit al fet de si l’Espanyol es pot quedar a primera. “La RFEF ho ha fet a totes les categories no professionals, LaLiga i Tebas estan en contra perquè diu que afecta el repartiment dels diners als clubs i no és veritat, es pot arreglar. La clau la tindrà el Govern, estem en una situació excepcional, la transcendència del que està passant es veurà d’aquí a uns anys. És just el que estem demanant i té sentit. Pensem que la solució és una Lliga de 23 a primera i una altra a segona, amb ascensos i sense descensos, caldria fer subgrups o dissenyar un altre format, però això ja em supera. Fent una anàlisi freda i per evitar contingències legals i demandes la pau al sector passa per la intervenció del Govern i una mesura salomònica”.

D’altra banda, Durán també ha parlat del futur inquilí a la banqueta. “Aquest tema està a punt de caure, és imminent. Vicente Moreno? No puc confirmar res fins que estigui tancat. Hi ha més d’una possibilitat, entre avui i demà tancarem una o una altra”, ha conclòs el jerarca que, així doncs, obre la via a un pla b si no es tanca el fitxatge del preparador de Massanassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)